SISU AKATEMIA sai alkunsa työyhteisöjen konfliktiherkkyyden ja yhteistyöongelmien ihmettelystä.Toimintamme pohjautuu kehittävään työntutkimukseen sekä ajatukseen oppivasta organisaatiosta ja  arjen tuotekehityksestä.

SISUTIIMI

SisuTiimi palveluksessasi

Marja Kaijala

Perustaja, toimitusjohtaja, valmentaja

”Yhteistyöosaaminen ei synny asiantuntijuuden sivutuotteena”. Yhteistyötä pitää kehittää, mutta sitä tulee myös edellyttää ja johtaa. Yhteistyölle kannattaa määritellä selkeät tavoitteet ja luoda rakenteet. Helppoa ja itsestään selvääkö? Ei tosiaankaan, sillä ihmisten välisessä yhteistyössä mikään ei ole itsestään selvää. Mottoni on: Konkretisoi, selkeytä ja puhu niin, että 6-vuotiaskin ymmärtää!

marja.kaijala@sisuakatemia.fi
www.marjakaijala.fi
045-885 82 81
Lue lisää LinkedIn-profiilistani

Anne Kunnari

Perustaja, talousjohtaja

”Kuoro on juuri niin hyvä kuin sen heikoin laulaja”
Henkilöstön saumaton yhteistyö edistää työhyvinvointia ja sen myötä tuottavuutta. Työyhteisöjen oppimiskykyyn kannattaa luottaa ja panostaa. Helppoa todeta, mutta ei välttämättä niin helppoa käytännössä.
Mottoni on: jokaisen työntekijän merkityksellisyyden korostaminen on tae yrityksen menestykseen.

anne.kunnari@sisuakatemia.fi

SISUPOWER

Mitä tenavat hiekkalaatikolla, sitä aikuiset työpaikalla. Kasvatuksen ja pedagogiikan ammattilaisina erilaiset oppijat ja oppimistyylit ovat meille tuttuja. Myös kiukutteluun, viisasteluun ja kaikkinaiseen muutosvastarintaan olemme tottuneet. Asiantuntijuuden ei tarvitse olla ryppyotsaista; niin lasten kuin aikuistenkin kanssa huumori ja tarinankerronta ovat mielikuvituksen virkistäjiä ja oppimisen elävöittäjiä.

Hiekkalaatikko on hyvä paikka hakea oppia: lapset sanovat asioista suoraan ja ihmettelevät ääneen, työyhteisössä taas vaietaan ja tulkitaan tai paetaan tittelipönötyksen taakse.
Suosimme valmennuksissamme konstailematonta kieltä, joka ankkuroi käsiteltävät asiat suoraan työyhteisön omaan arkeen. ”On puhuttava niin, että 6-vuotiaskin ymmärtää”.

Vahvan ammattitaidon lisäksi toimintaamme ohjaavat korkeat ammattieettiset periaatteet, joista emme tingi. Valmennuskokonaisuutemme hiotaan aina asiakkaan todellisia tarpeita vastaaviksi. Toimimme yhteistyössä laajan kouluttajaverkoston kanssa, joten koulutustemme toimitusvarmuus on taattu.

Save

Save

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Ota meihin yhteyttä jättämällä yhteystietosi. Voit tutustua meihin myös seuraamalla meitä Facebookissa @sisuakatemia ja Twitterissä @sisuakatemia.