SisuA!-oppimispelit

Miksi SisuA!-oppimispeli?

Aikuisten työilmapiiri on samalla lasten kasvuilmapiiri. Positiivinen ja itsetuntoa tukeva ilmapiiri syntyy aikuisten hyvällä yhteistyöllä.

SisuA!-oppimispelit auttavat aikuisia parantamaan arjen yhteistyötään sen myötä työilmapiiriään. Pelillistetyillä valmennuksilla aktivoidaan ihmiset vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön arjen tilanteissa ja kehittämään samalla yhteistyöosaamista hauskalla tavalla.

SisuA! -peli

  • parantaa työilmapiiriä aktivoimalla ihmisiä yhteistyöhön
  • parantaa kasvattajien osallisuutta ja työyhteisöosaamista
  • antaa rakenteet ja työkalut yhteistyön arviointiin

MITEN PELIT TOIMIVAT?

Hyödynnämme valmennuksissamme runsaasti digitaalisuutta ja verkkoympäristöä. Se mahdollistaa vaikka koko työyhteisön yhtaikaisen osallistumisen valmennukseen, omalla työpaikalla, työpäivän aikana. Tämä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa, sillä sijaisjärjestelyitä ei valmennuksen ajaksi tarvita. Oppisisältöjä on mahdollista syventää myös SisuWorkshopilla.

SisuA! -peli

  • työpäivän aikana, itselle ja työyhteisöille sopivana ajankohtana
  • reaaliaikaisesti, interaktiivisesti, mobiilisti
  • yksilönä ja ryhmänä

Miten ostat SisuA!-pelin?

Tutustu peliin täällä ja ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää!

Mitä ovat oppimispelit?

Oppimispelit ovat sananmukaisesti oppisisältöä sisältäviä pelejä, jotka motivoivat ihmisiä kartuttamaan tietoaan ja osaamistaan hauskalla ja tehokkaalla tavalla. Pelillistäminen edistää oppimista.

Pelilliset elementit kuten tarinallisuus, oman edistymisen seuraaminen ja interaktiivisuus tekevät oppimispeleistä aikuisellekin innostavan oppimiskokemuksen; hän oppii tekemällä ja näkemällä, kuuntelemalla ja puhumalla sekä arvioimalla tietoisesti omaa ja yhteistä toimintaa. Juuri niitä asioita, joita hyvässä yhteistyössä tarvitaan!