SISU AKATEMIA perustettiin vuonna 2011. Se lähti liikkeelle työyhteisöjen konfliktiherkkyyden ja yhteistyöongelmien ihmettelystä.

Toimintamme pohjautuu kehittävään työntutkimukseen sekä ajatukseen oppivasta organisaatiosta ja  arjen tuotekehityksestä.

Ota yhteyttä

NÄIN  TOIMIMME

Mitä tenavat hiekkalaatikolla, sitä aikuiset työpaikalla. Kasvatuksen ja pedagogiikan ammattilaisina erilaiset oppijat ja oppimistyylit ovat meille tuttuja. Myös kiukutteluun, viisasteluun ja kaikkinaiseen muutosvastarintaan olemme tottuneet. Asiantuntijuuden ei tarvitse olla ryppyotsaista; niin lasten kuin aikuistenkin kanssa huumori ja tarinankerronta ovat mielikuvituksen virkistäjiä ja oppimisen elävöittäjiä.


Hiekkalaatikko on hyvä paikka hakea oppia: lapset sanovat asioista suoraan ja ihmettelevät ääneen, työyhteisössä taas vaietaan ja tulkitaan tai paetaan tittelipönötyksen taakse.
Suosimme valmennuksissamme konstailematonta kieltä, joka ankkuroi käsiteltävät asiat suoraan työyhteisön omaan arkeen. ”On puhuttava niin, että 6-vuotiaskin ymmärtää”.

Vahvan ammattitaidon lisäksi toimintaamme ohjaavat korkeat ammattieettiset periaatteet, joista emme tingi. Koulutuskokonaisuutemme hiotaan aina asiakkaan todellisia tarpeita vastaaviksi. Toimimme yhteistyössä laajan kouluttajaverkoston kanssa, joten koulutustemme toimitusvarmuus on taattu.

Save

Save

TUTUSTU MEIHIN

Marja Kaijala

Toimitusjohtaja, vastuukouluttaja
marja.kaijala@sisuakatemia.fi
www.marjakaijala.fi
045-885 82 81

Anne Kunnari

Talouspäällikkö
anne.kunnari@sisuakatemia.fi
040-671 7007

Marjukka Nieminen

Koulutuspäällikkö
marjukka.nieminen@sisuakatemia.fi
045-885 82 82