Workshopien ja valmennusten teemat

Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku

Vallitseeko työyhteisössäsi kaaos? Soljuuko arki laulun sanoin ”joskus sujuu, toisinaan sitten taas ei”? Ovatko työyhteisösi aiemmat kehittämis- tai muutospyrkimykset epäonnistuneet  tai hiipuneet muutamassa viikossa?
Millä reseptillä saadaan aikaan pysyvästi suotuisat muutokset työyhteisön toimintatapoihin?

Ketuttaako?

Leviääkö työyhteisössäsi negatiivinen tunne kuin norovirus? Ja kun fiilikseen on päästy, kierrettä on vaikea katkaista. Paha mieli ja turhautuminen vaikuttavat vähitellen työskentelyilmapiiriin heikentäen työn laatua. Tunnekuohun vallassa oleva työyhteisö ei pysty keskittymään tuottavaan työhön.
Miten negatiivinen tunneimu saadaan katkaistuksi?

Luotanko vai enkö luota?

Vallitseeko työyhteisössäsi sanojen ja tekojen välinen ristiriita? Puhetta riittää, mutta tekoja ei. Toisen työn arvostelu ja siihen puuttuminen aiheuttavat pahaa mieltä. Päällekkäinen työ on myös tehotonta.

Miten työyhteisön luottamuspääomaa kasvatetaan?

Kehitetään sisua, suomalaista itsetuntoa

Miten itsetunto liittyy työyhteisön toimintaan, tulokseen ja työhyvinvointiin?

Paljonkin. Se vaikuttaa paitsi yksilön, myös koko työyhteisön suorituskykyyn ja työn laatuun – ja siten suoraan asiakaskokemukseen.

Itsetunto, hallinnantunne, suorituskyky ja työssä onnistuminen ovat toisiaan ruokkivia elementtejä, joista parhaimmillaan tulee vahvistuva, positiivinen kehä. Pahimmillaan päinvastoin.

Miten yhteisön itsetuntoa ja suorituskykyä vahvistetaan?

Tunnistamalla, sanoittamalla, arvioimalla ja kehittämällä asioita, jotka vaikuttavat ihmisten välisen yhteistyön laatuun ja arjen sujuvuuteen. Kehittämällä arjen rakenteita, jotka mahdollistavat onnistuneen yhteistyön. Ja luonnollisesti vahvistamalla joukkuehenkeä, sillä hyvässä joukkueessa on nastempi olla kuin huonossa.

Näitä asioita me Sisu Akatemiassa teemme!

 

Valmennukset ja workshopit

Valmennukset voidaan toteuttaa yksittäisinä teemapäivinä
tai teemoja yhdistelemällä.
Teemoista voidaan toteuttaa myös workshop tai koota laajempi koulutus- tai kehittämiskokonaisuus.

Workshop

Pyydä tarjous organisaatiokohtaisesta ja räätälöitävästä toteutuksesta!